Γεννηματά: “Ευχαριστώ τα στελέχη μας και τους υποψηφίους μας” (βίντεο)
Στην Κνετρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, μίλησε η πρόεδρος, Φώφη Γεννηματά.
“Απέναντι στη Ν.Δ. και στο ΣΥΡΙΖΑ, το Κίνημα Αλλαγής θα μείνει σταθερά στις θέσεις του για μαχητική και δυναμική αντιπολίτευση, υπεύθυνη και Προγραμματική”, τόνισε η κ. Γεννηματά και υπογράμμισε: “Ισχυρό προοδευτικό αντίβαρο για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, των εργασιακών δικαιωμάτων, των δημόσιων αγαθών και του κοινωνικού κράτους. Για τα μεγάλα θέματα που αφορούν τον τόπο, είμαστε σταθεροί στην Εθνική Συνεννόηση…”, κατέληξε.
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ευχαρίστησε ξεκινώντας την ομιλία της όλα τα στελέχη και τους υποψηφίους στις εκλογές που πέρασαν, για τον αγώνα που έκαναν με όλες τους δυνάμεις για το καλό της παράταξης και του τόπου.
Δείτε την ομιλία της Φώφης Γεννηματά στο βίντεο που ακολουθεί:
ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Φώφη Γεννηματά: «Πρώτα η Ελλάδα, η Δημοκρατία, το δικαίωμα του πολίτη» Ομιλία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή. #kinima_allagis
Gepostet von Κίνημα Αλλαγής am Freitag, 12. Juli 2019